• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

És la segona gran producció d’Indra Dance Company, Companyia de dansa contemporània fundada per Daniel Navarro i Anna Borràs a Barcelona el 2010, i que actualment té residència a Reus i Barcelona.

Been Twice és una peça de nova creació, un acord entre dos ballarins que intenten reemplaçar un cos amb l’altre.

Des de l’inici de tot podem apreciar com la parella arrossega aquest cos, difícil de mantenir-se en peu i estar viu, ja que està a l’abisme de la mort, i va al constant rescat cap a ella. Aquesta esperança de lluita perduda cap a un cos pràcticament mort. De la mort a la vida.

És aquest estat de ment-coma de quan algú en sí mateix sent, i és recolzat per una gran energia de tot el que té al seu voltant.

A base de carícies, reanimacions de mil maneres improvisades, aconsegueix anant despertant a poc a poc aquest altre ésser, que anirà cobrant sentit i fins i tot anirà gaudint de la vida mateixa.

Been Twice, ens mostra el desig de supervivència i la lluita sobre com un simple sentiment pot arribar a ser tan fort com per a fer reals coses impensables, com ara el fet de dur a algú de volta a la vida.

Informació addicional

Director artístic i coreografia: Indra Dance Company
Fotografia: Neus Borràs Picó, Carles Busquets Cherta i Marta Arjona
Música: The Way
Ballarins: Anna Borràs i Daniel Navarro
Duració: 20’
Agraïments / suport: Curtits Borràs (Reus), Institut del Teatre (Barcelona), Centre de Lectura (Reus), Bømlo Kulturhus (Noruega) i al Centro Cultural de Macedo de Cavaleiros (Portugal)

Detalls del projecte

Un tros de la peça Been Twice ha estat representada a Bømlo i Bergen (Noruega) el Maig-Juny de 2015, la seva prémière va ser el Juny del 2015 a la 10a Edició de High and Lows a la 4Bid Gallery, a Amsterdam (Holanda).

TORNAR

Comments are closed.

Ús de cookies.- Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

ACEPTAR