• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

És la primera producció d’Indra Dance Company, Companyia de dansa contemporània fundada per Daniel Navarro i Anna Borràs a Barcelona al 2010 on actualment té residència a Reus i Barcelona.

Kuptim Run és una coreografia que representa el dia a dia de tots els somnis, malsons, imatges que t’apareixen en un moment donat quan parles amb algú, fantasies amb persones o fets, els sentiments que tens cap a una música i el que et representa en aquell moment, o inclús el que et feia sentir abans o el que veuràs en un futur proper. Tot el que pots imaginar-te tant, com els dos individus de la peça; és a dir els ballarins, entre ells dos, individualment i en conjunt sobre les demés persones que les estant observant, també que és el que senten aquestes persones al veure-les i al escoltar un soroll, una melodia o música o inclús el silenci i les respiracions de cada persona en la vida.

Informació addicional

Director artístic i coreografia: Indra Dance Company
Fotografia: Beatriz Navarro
Música: Trentemoller, Luc Ferrari, The Flashbulb i Yeah Yeah Yeahs
Ballarins: Anna Borràs i Daniel Navarro
Duració: 9’ 09’’
Agraïments / suport: Institut del Teatre, Estruch; Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, Sabadell (Barcelona) i a la ciutat de València.

Detalls del projecte

Kuptim Run ha estat guardonat amb el 1er premi en el I Certamen Coreográfico del Mar, València el 2010, finalista i guardonat amb el premi LAVA al X Certamen Coreográfico Burgos-Nueva York el 2011, i guardonat al Certamen de l’Estruch a Sabadell el 2011.

TORNAR

Comments are closed.

Ús de cookies.- Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

ACEPTAR