• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

Anna Borràs

Crèdits: Daniel Collins

Anna Borràs

Crèdits: DansPXL // Arxiu Imac®

La metodologia de treball que Anna Borràs segueix, parteix de tota la formació i experiència que ha anat assolint durant tots aquests anys que porta en la carrera.

Gràcies a això, ha anat enriquint el seu llenguatge com a ballarina i coreògrafa el qual li ha permès especialitzar-se i decantar-se per al tipus de treball que avui dia fa i crea. Segueix una línia bastant complexa plena de diferents dinàmiques – energies ràpides i lentes, suspeses, vibrades i flotades a través de l’espai. Al mateix temps que continua el seu propi estil, cada vegada partint d’aquesta força, sincera i senzilla com el propi moviment que flueix pel seu cos, tal qual seria un moviment compacte i continuat sense tenir parada final.

Té un estil personal; únic, el qual la hi ha permès identificar-se, així com fer-se un nom propi en el terreny de la dansa contemporània.

La manera en que l’Anna es mou el definiríem com un estil físic, explosiu amb diferents nivells accentuats, fluit i honest. Un estil construït en un profund estudi entre la música i la dansa. Entre cos i ment.

L’Anna tracta de trobar i extreure les qualitats de moviment a partir de les personalitats; de cada individu. Potenciar aquestes al màxim per tal de veure l’interior de l’ésser i no a ballarins executant moviments ja codificats.

“El que m’interessa és que com a espectador, quan veus algú ballar; aquest et parli, et permeti entrar dins del terreny que està construïnt”.

Ús de cookies.- Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

ACEPTAR