• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

Indiegogo amb ARYO!

Indiegogo amb ARYO!

1024 768 anna_admin

Aquí us mostrem un trosset del que serà la nostra nova producció; ARYO.

https://www.indiegogo.com/projects/aryo-a-new-dance-work-by-anna-borras-company–2#/

Avui dia, la dansa contemporania està començant a crèixer, tot i que va molt a poc a poc. Per això, a més d’incitar a un públic ambiciós, a veure i conèixer més sobre aquest estil de dansa, volem també animar a ballarins a crear i investigar en aquest terreny així com a músics i artistes a fer més peçes d’art. Ens nodreix, ens fa aprendre i ens obre portes a llocs desconeguts els quals poden ser molt interessants.

Aquesta producció a part d’incorporar dansa amb música en directe, ens mostra el valor dels diferents nivells d’AMOR pels quals un passa a lo llarg d’una relació així mateix relacionant aquests amb la GRAVETAT que hi ha entre un cos i un altre, la FORÇA i la VELOCITAT entre ells.

“Quan està aprop hi ha menys distància per això hi ha més força, mentre que quan està lluny la distància és major, per tant es perd força”.

Lo ràpid que passa el temps quan estimes a algú, lo ràpid i lo poc a poc que passa el temps quan toques a aquella persona, tocar, tacte, tirar.. juntament amb el vuit i la plenitud de quan està i no està la persona, per tant la força/velocitat que dona i com influeix en el nostre cos aquesta gravetat.

La peça està inspirada en la metodologia de treball que Akram Khan es basa, partint de les arrels de la dansa clàssica del nord de la Índia: el Katack. Així mateix com mesclant aquest amb les diferentes calitats i dinàmiques de moviment de la que Anna ha anat enriquint-se durant aquests últims anys com a ballarina freelance; un treball compacte, físic i continuat, sense parada final.

Títol de la peça: ARYO
Coreografia-Intèrpret: Anna Borràs
Assistent de direcció: Jorge Crecis
Disseny de llums: Miquel Guirao Fernández
Disseny gràfic: Neus Borràs Picó
Músics: Marina Galán i Joel Fuguet
Disseny de vestuàri: Montserrat Picó Armengol
Fotògrafs: Carles Busquets, Clàudia Barberà, Marta Arjona, Mariona Olmos, Alberto Pérez, Júlia Gimeno, Tània Sala, Aleix Figueras, Arnau Castro i Helle Kettner.
Filmmaker: DansPXL Productora fotogràfica
Editatge: Clàudia Barberà
Localització: Circ romà de Tarragona
Agraiments: Jorge Crecis, Curtits Borràs, DansPXL, MW Photography, Centre de Lectura, Centre Cívic Valls, Centre Cívic Llevant Reus, Círcol de Reus, Circ Romà Tarragona, Conservatòri de Música de Reus, MHT i Tarragona Film Office
Duració: Sobre uns 22 minuts
Telèfon mòbil: 0034 605 478 143
E-mail: info@annaborras.com

Us animem a que ens pogueu ajudar en aquesta campanya per a aquest petit final com a empenta del que serà la nova producció i del que podria arribar a ser gràcies al vostre suport incondicional! Qualsevol ajuda serà benvinguda i més que agraida! 

  • 1