• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

Al juny de 2013, al Stour Center a Ashford, conegut com els estudis de la Companyia de dansa Jasmin Vardimon, una ment forta i ambiciosa estava començant a deixar que es formés el seu primer propi treball de dansa, el seu solo ‘SIQ’ el qual va ser guardonat i reconegut nacional i internaciolament.

Aquells assaigs d’aquella primera producció van aportar el primeríssim grà de sorra d’un camí apassionant, que va culminar en l’idea decisiva i confirmant el seu segell artístic en la creació d’Anna Borràs Company.

Inspirant-se en la seva formació inicial i en els repertoris ballats en diverses companyies de postgraus en què l’Anna va formar part, i en la singular metodologia de treball que Akram Khan li va regalar i que ella mateixa va poder experimentar a Verve12, es va iniciar una profunda investigació , liderada i carregada pel desig de conèixer més sobre si mateixa i les seves qualitats com a artista així com per a crear a través de col·laboracions amb diversos artistes del món de la dansa que fossin inspiradors així com que tinguessin unes ànimes curiosos i salvatges.

Anna estava segura d’una cosa: necessitava explicar les seves pròpies històries a través de les seves obres i volia compartir-les amb tothom, pensant gran, apassionadament i sense tenir cap límit de lligams per prendre camins arriscats o desconeguts.
Així és com va començar tot!

Indra Dance Company va nèixer al 2010 com a plataforma per a que l’Anna i en Daniel iniciessin la seva carrera profesional en el món de l’art contemporani.

Tots dos es van graduar el 2010 al conservatòri professional de dansa de Barcelona, ​​l’Institut del Teatre. A partir d’aquí, van començar les seves carreres professionals de manera individual, treballant amb diferents companyies internacionals de dansa com Jasmin Vardimon, Polish Dance Theatre, IT Dansa, Dantzaz, Frontier Danceland i Skånes Dansteater entre d’altres.

També han treballat al costat de grans noms de prestigui entre el món de la dansa contemporània internacional incloent: Ohad Naharin, Akram Khan, Jo Strømgren, Lukas Timulak, Mavin Khoo… Durant les seves carreres, han treballat i actuat en teatres i en operes ja com la Opera d’Oslo, l’Opera de Warsaw, La Malmö Opera o el Teatro Principal de Burgos (Espanya) tant com el Teatro Victoria Eugenia, el Gran Teatre del Liceu a Barcelona, Kwai Tsing Theatre, entre molts altres.

Indra Dance Company s’ha convertit en un refugi segur per a en Daniel i a l’Anna. Per a  tornar a compartir i aprendre l’un de l’altre, de les habilitats que han desenvolupat al llarg dels seus anys en l’ofici professional de manera separada.

Això els ajuda a continuar amb la seva passió i creativitat, per a formar noves produccions per a la companyia que combina tant l’experiència de les companyies de dansa amb les què han treballat com la seva propia a nivel personal per a desenvolupar de manera absoluta Indra Dance Company.

La nostra forma de treballar depèn de la disponibilitat de cadascú en un moment donat. Investigant el material i dessarrollant-ho en el nostre propi llenguatge coreogràfic de manera individual o junta quan els dos podem treballar junts.

Hem treballat molt junts i això, ens fa poder tenim un coneixement intrínsec del cos i de les nostres capacitats molt fortes.

El nostre treball també implica l’investigació de música adequada i o creada per a un espectacle en concret per adaptar-se als aspectes dramatúrgics i a diferents estructures de la peça abans de diversos passes, així com tots els elements escenografics aportats i el vestuàri adient i amb sentit per a cada peça coreográfica creada. Tot això ho fem posible gràcies a tota la gent que hi ha al darrera treballant i que ens ajuden a fer el projecte d’Indra Dance Company una realitat.