• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

  • 0

És la segona gran producció d’Indra Dance Company, Companyia de dansa contemporània fundada per Daniel Navarro i Anna Borràs a Barcelona el 2010, i que actualment té residència a Reus i Barcelona.

Been Twice és una peça de nova creació, un acord entre dos ballarins que intenten reemplaçar un cos amb l’altre.

Des de l’inici de tot podem apreciar com la parella arrossega aquest cos, difícil de mantenir-se en peu i estar viu, ja que està a l’abisme de la mort, i va al constant rescat cap a ella. Aquesta esperança de lluita perduda cap a un cos pràcticament mort. De la mort a la vida.

És aquest estat de ment-coma de quan algú en sí mateix sent, i és recolzat per una gran energia de tot el que té al seu voltant.

A base de carícies, reanimacions de mil maneres improvisades, aconsegueix anant despertant a poc a poc aquest altre ésser, que anirà cobrant sentit i fins i tot anirà gaudint de la vida mateixa.

Been Twice, ens mostra el desig de supervivència i la lluita sobre com un simple sentiment pot arribar a ser tan fort com per a fer reals coses impensables, com ara el fet de dur a algú de volta a la vida.

Quan dues persones formen una forta connexió irrompible, hi ha una sensació inicial d’incertesa ja que deixen el seu estat original com a dos cossos separats. A poc a poc, van descobrint-ho a través d’experiències noves i conectant amb altres persones, són capaços de sobreviure sense això abastant la unitat que havien tingut al principi. Ja no estan units sols pel tacte sinó que a través d’un sentit especial d’electricitat que és precisament la conexió que han establert des del principi. Els fa més forts – fins al punt que poden existir separadament a través de milers de quilòmetres però, encara sentint la conexió entre si, tensa i electrificant. Units en la distancia entre l’espai i el temps.

Informació addicional

Director artístic i coreografia: Indra Dance Company
Fotografia: Neus Borràs Picó, Carles Busquets Cherta i Marta Arjona
Música: The Way
Ballarins: Anna Borràs i Daniel Navarro
Duració: 20’
Agraïments / suport: Curtits Borràs (Reus), Institut del Teatre (Barcelona), Centre de Lectura (Reus), Bømlo Kulturhus (Noruega) i al Centro Cultural de Macedo de Cavaleiros (Portugal)

  • 0
Project Details

Un tros de la peça Been Twice ha estat representada a Bømlo i Bergen (Noruega) el Maig-Juny de 2015, la seva prémière va ser el Juny del 2015 a la 10a Edició de High and Lows a la 4Bid Gallery, a Amsterdam (Holanda).

TORNAR