• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

  • 0

És la primera producció d’Indra Dance Company, Companyia de dansa contemporània fundada per Daniel Navarro i Anna Borràs a Barcelona al 2010 on actualment té residència a Reus i Barcelona.

Kuptim Run és una coreografia que representa el dia a dia de tots els somnis, malsons, imatges que aparèixen en un moment donat quan parles amb algú, fantasies amb persones o fets, els sentiments que tens cap a una música i a lo que et representa per a tu en aquest present moment, o inclús el que et fa sentir abans o el que veuràs en un futur no molt llunyà. Tot el que pots imaginar-te a través dels dos individuos de la peça; és a dir dels ballarins, entre ells dos, individualment i en conjunt sobre la resta de persones que els observen, també que és el que senten aquestes persones al veure’ls i a l’escoltar un soroll, una melodia o una música o, inclús el silenci i les respiracions de cada persona a la vida.

Kuptim Run vol donar tribut a la nostra preciada vida. Deixar que tots els sentits estiguin allí i que fem ús d’ells, deixa’ls sentir el que ells vulguin així com gaudir de tot aquest procés de pura felicitat i apreciació a tot el que tenim. Englobant tot això amb tots els nostres majors somnis i fantasies que van sorgint al llarg dels anys.

Informació addicional

Director artístic i coreografia: Indra Dance Company
Fotografia: Beatriz Navarro
Música: Trentemoller, Luc Ferrari, The Flashbulb i Yeah Yeah Yeahs
Ballarins: Anna Borràs i Daniel Navarro
Duració: 9’ 09’’
Agraïments / suport: Institut del Teatre, Estruch; Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, Sabadell (Barcelona) i a la ciutat de València.

  • 0
Project Details

Kuptim Run ha estat guardonat amb el 1er premi en el I Certamen Coreográfico del Mar, València el 2010, finalista i guardonat amb el premi LAVA al X Certamen Coreográfico Burgos-Nueva York el 2011, i guardonat al Certamen de l’Estruch a Sabadell el 2011.

TORNAR