• Anna Borràs, Dance Artist, Choreographer

In June 2013 in The Stour Center in Ashford knowned as the Jasmin Vardimon’s studios an ambitious and strong mind was beginning to let get shape to Anna’s first own solo work, ‘SIQ’ for which she was nationally and internationally awarded and recognized.

Those rehearsals for that first production laid the grain of sand for an exciting way through, culminating in the decisive thought and confirming her artistic signature in creating Anna Borràs Company.

Inspired by Anna Borràs’s early training and repertoires danced in several postgraduate companies, and the unique methodology work of Akram Khan’s that Anna has experienced and lived in Verve12, a deep research began, leaded and charged by a desire to learn more about herself and her qualities as well as to create through collaboration with several dance artist who were inspirational and who had curious and wild souls.

She was so sure about one thing: she needed to tell her own stories via her dance works and she wanted to share it will the entire world thinking big, passionate and with no strings attached for taking risky or unknown paths.
That’s how everything began!

Indra Dance Company va nèixer al 2010 com a plataforma per a que l’Anna i en Daniel iniciessin la seva carrera profesional en el món de l’art contemporani.

Tots dos es van graduar el 2010 al conservatòri professional de dansa de Barcelona, ​​l’Institut del Teatre. A partir d’aquí, van començar les seves carreres professionals de manera individual, treballant amb diferents companyies internacionals de dansa com Jasmin Vardimon, Polish Dance Theatre, IT Dansa, Dantzaz, Frontier Danceland i Skånes Dansteater entre d’altres.

També han treballat al costat de grans noms de prestigui entre el món de la dansa contemporània internacional incloent: Ohad Naharin, Akram Khan, Jo Strømgren, Lukas Timulak, Mavin Khoo… Durant les seves carreres, han treballat i actuat en teatres i en operes ja com la Opera d’Oslo, l’Opera de Warsaw, La Malmö Opera o el Teatro Principal de Burgos (Espanya) tant com el Teatro Victoria Eugenia, el Gran Teatre del Liceu a Barcelona, Kwai Tsing Theatre, entre molts altres.

Indra Dance Company s’ha convertit en un refugi segur per a en Daniel i a l’Anna. Per a tornar a compartir i aprendre l’un de l’altre, de les habilitats que han desenvolupat al llarg dels seus anys en l’ofici professional de manera separada.

Això els ajuda a continuar amb la seva passió i creativitat, per a formar noves produccions per a la companyia que combina tant l’experiència de les companyies de dansa amb les què han treballat com la seva propia a nivel personal per a desenvolupar de manera absoluta Indra Dance Company.

La nostra forma de treballar depèn de la disponibilitat de cadascú en un moment donat. Investigant el material i dessarrollant-ho en el nostre propi llenguatge coreogràfic de manera individual o junta quan els dos podem treballar junts.

Hem treballat molt junts i això, ens fa poder tenim un coneixement intrínsec del cos i de les nostres capacitats molt fortes.

El nostre treball també implica l’investigació de música adequada i o creada per a un espectacle en concret per adaptar-se als aspectes dramatúrgics i a diferents estructures de la peça abans de diversos passes, així com tots els elements escenografics aportats i el vestuàri adient i amb sentit per a cada peça coreográfica creada. Tot això ho fem posible gràcies a tota la gent que hi ha al darrera treballant i que ens ajuden a fer el projecte d’Indra Dance Company una realitat.